HTML

Coaching blog

Gondolatok az életmódváltás, személyiségfejlesztés és coaching világából.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2010.01.21. 14:17 Hang András

Dohányzás elhagyást segítő program

Az egészséges életmódra váltás egyik alapvető eleme a dohányzás elhagyása. A dohányzásról való leszokásban jelentős támogatást ad a témára szakosodott orvosi, pszichológusi segítség. A FŐNIX Kastélyszanatórium kardiovaszkuláris prevenciós és rehabilitációs programjainak szintén része, ennek az egészségre és pénztárcára egyaránt ártalmas szokásnak az elhagyására irányuló konzultáció, személyreszabott leszokási stratégiai kidolgozása.

Stop dohányzás Dohányzás elhagyást segítő programunk első lépcsőfoka az alábbi prezentáció megtekintése, és ennek alapján saját stratégia kidolgozása a leszokásra vágyó klienssel közösen. Így a felelősség és motiváció a kliensnél marad tovább erősítve a folyamatot.

Dohányzás prezentáció

Személyes meggyőződésem, hogy minden erőfeszítést sikernek lehet elkönyvelni, amennyiben rövidebb, hosszabb ideig a dohányzás mérséklődik, vagy kimarad. Ezért akár a többszöri nekifutás is hasznos, mely elvezet a végső sikerhez, anélkül, hogy a leszoknivágyó feladná a küzdelmet. Az átmeneti sikerek is tehermentesítik a szervezetet, elősegítve a regenerálódást és végül elvezetnek az óhajtott célhoz, a dohányzásmentes élethez.

Hasznos információk: www.dohanyzas.lap.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás terápia stressz dohányzás egészség életmód tréning coaching lifecoaching


A bejegyzés trackback címe:

https://coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr261690162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása