HTML

Coaching blog

Gondolatok az életmódváltás, személyiségfejlesztés és coaching világából.

Naptár

november 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Friss topikok

2010.03.17. 08:37 Hang András

Pozitív: A Michelin csillag egy jel és egy kezdet

A Costes a magyar éttermek közül elsőként kapta meg a hőn áhított Michelin csillagot. Mit jelent az elismerés? Kitüntetés, teher, nirvána?  Aczél László, a Food Police blog étteremkritikusa, szerint az első csillag egy kezdet több mindenki számára.

Néhány éve gasztro-forradalomról suttognak a bennfentesek Magyarországon. Arról álmodozunk, hogy egyszer valóban a világ élmezőnyébe tartozik majd a magyar gasztronómia, de sokkal inkább arról, hogy újászületik a gasztrokultúra: széles körben kialakul az igény a jó minőségű étkezésre, éttermekre, alapanyagokra. Ennek a folyamatnak díszes mérföldköve, hogy immár Magyarországon is van egy olyan étterem -  a Costes, ami a legrangosabb mércével mérve is nemzetközi színvonalú.

Tovább a teljes cikkre: divany.hu/Gasztro/A michelin csillag...

 

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet


A bejegyzés trackback címe:

https://coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr191846227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása