HTML

Coaching blog

Gondolatok az életmódváltás, személyiségfejlesztés és coaching világából.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

2011.12.19. 18:18 Hang András

Sikeres év zárás

Az „éppen soros” gazdasági válság ellenére pénzügyileg és szakmailag erős negyedévvel zárta a COACHLINE Group a 2011-es esztendőt.

Szervezetfejlesztési területen, több sikeres kapcsolati háló kutatás (SNA) projektet fejeztünk be, egyéni ügyfeleink száma megduplázódott, pályázatok menedzselésével foglalkozó kollégáink minden tervet felülmúlóan teljesítettek.

Egy Popper Péter idézettel (A széthasadt kárpit, Saxum, 2007, 43. o.) köszönöm meg az eredményes együttműködést mindazoknak, akik minket választottak 2011-ben is.

  „Annak idején a görög filozófia szofisztikának nevezett iskolája hirdette a leghatározottabban, hogy a gondolkodás végtelen folyamat.
   A gondolkodás során soha nem érkezhetünk el egy olyan pontig, ahonnét ne lehetne tovább gondolkodni. Sőt a gondolkodás minden irányban végtelen, bármely dolog mellett és ellen egyforma eséllyel lehet gondolkodni. Ezért elsősorban az értékítéletek alkalmazó tudományok területén (társadalomtudomány, az ideológia, az etika, stb.) gondolkodás útján soha nem alakulhat ki vélemény. A véleményalkotás ugyanis azt jelenti, hogy a végtelen folyamat egyik pontján megállítottuk a gondolkodásunkat, álláspontunk lett.
   Ez úgy történik, hogy a gondolkodás folyamatába egy ponton betörnek emocionális elemek, érzelmek és erkölcs, és megállítják a továbbgondolkodást, mondván: ez legyen a véleményed, mert ezt érzem jónak, igaznak és tisztességesnek.”

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Új Évet Kívánunk!

Hang András és mtsai
Coachline Group

Boldog Karácsonyt!

Szólj hozzá!

Címkék: változás coaching szervezetfejlesztés


A bejegyzés trackback címe:

https://coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr1003476164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása