HTML

Coaching blog

Gondolatok az életmódváltás, személyiségfejlesztés és coaching világából.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

2010.03.25. 11:17 Hang András

Eredményes életmódváltoztató, testsúlykontroll program

A szív- és érrendszeri betegségek legnagyobb rizikófaktorai között tartják számon az elhízást, a magas koleszterin és vérzsírszintet, a magas vérnyomást, cukorbetegséget és a dohányzást, a depressziót és túlfeszített, ellenséges magatartást. 

A nógrádgárdonyi FŐNIX Kastélyszanatórium programjaival olyan komplex megelőző és gyógyító orvosi, pszichológusi, mozgás- és táplálkozástudományi... intervenciókat biztosít páciensei részére, melyek tartós szemlélet és életmódváltoztatással járnak a fenti nagy kockázatú faktorok csökkentése érdekében.

Pácienseink gondozását utánkövetéssel egészítjük ki, mely kapcsán büszkén állítjuk, hogy a változások hosszabb távon is érvényre jutnak látogatóink életében. Extra túlsúlyos pácienseink mérhető súlycsökkenéssel távoznak, és az utánkövetés időszaka alatt további testsúlycsökkenő trendet mutatnak. Ez azt jelzi, hogy a mozgásos és dietetikus programot otthonukban tovább folytatják. A Dr. Pados Gyula professzor által írt elveknek megfelelően a legkorszerűbb orvosi gyakorlat szerinti testsúlykontroll programot állítottuk össze, mely lehetővé teszi a fenntartható fogyást, a legtöbb csodakúrát követő visszahízás vagy jojó effektus elkerülését. Így hosszabb idő, míg egy 200 kilogramm fölötti páciens optimálisabb testsúlyt ér el, ám az eredmény tartós és elérése nem jár extra szenvedéssel.

www.kastelyszanatorium.hu

Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás egészség életmód lifecoaching


A bejegyzés trackback címe:

https://coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr851867347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása